Back

Kom godt i gang

Sådan træner du med HHV Rally Plus

HHV Rally+ er en virtuel træningsplads, hvor betalende medlemmer får adgang til træningsmoduler, de kan bruge som supplement til træningen på pladsen i den virkelige verden. Når du køber et medlemsskab af HHV Rally+ får du ubegrænset adgang til alle vores træningsmoduler. Modulerne er kategoriseret efter niveau, så du nemt kan finde de moduler, der er relevante for dig. Der er både noget for dig, som er helt ny inden for rallysporten og dig, som er en garvet rallyfører, der bare elsker at nørde. Med tiden vil der også komme andre moduler, der kan understøtte din rallytræning på den ene eller anden måde, for eksempel tricks og motorik.

Tjek om det er noget for dig

Det allerførste, du skal gøre, er at kigge lidt rundt på hjemmesiden og se, om der er noget for dig. Vores træningsmoduler er kategoriseret efter niveauer, så du let kan se, om der er noget, der passer til dig.

Køb dit abonnement

Vil du med på på vores virtuelle træningsplads, er det næste du skal gøre at købe dig adgang til modulerne. Modulerne sælges ikke enkeltvis, så du skal købe et abonnement på enten 3, 6 eller 12 måneder.

Træn med din hund

Straks efter du har købt dit abonnement har du adgang til træningsmoduler og -materiale, som du kan lade dig inspirere og udfordre af i din træning derhjemme.

Dine fordele

Alt dette får du

Adgang til alt

Du får fri adgang til alle temaer, downloads og andet understøttende materiale i hele den periode dit abonnement løber.

Ny inspiration hver eneste uge

Vi opdaterer løbende med nye temaer, downloads og understøttende materiale, som du automatisk får adgang til i din abonnementsperiode.

Se og gense igen og igen

Vi har ingen begrænsninger på, hvor mange gange, du kan gennemgå hvert enkelt modul. Så kig, træn og gense alt det du vil i hele din abonnementsperiode.

Klar til start?

Bliv medlem i dag og få fri adgang til massevis af inspiration til din rallytræning.

Rally 3+

3 måneders fri adgang til al inspiration

Kr. 250,-

Rally 6+

6 måneders fri adgang til al inspiration

Kr. 400,-

Rally 12+

12 måneders fri adgang til al inspiration

Kr. 600,-