Når du besøger vores hjemmeside, indsamles data om dig, der hjælper os med at give dig den optimale oplevelse, når du besøger vores hjemmeside. Dine data bliver ikke videregivet til 3. part, medmindre vi lovgivningsmæssigt er forpligtet hertil, eller du specifikt har accepteret det. Herunder kan du læse mere om, hvad, hvordan og hvorfor vi indsamler og opbevarer personlige oplysninger og hvilke rettigheder du har i forbindelse hermed. 

Cookies på hhv-rallyplus.dk

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Hvilke cookies anvender vi

Vi bruger de cookies, der er nødvendige for at kunne huske dine indstillinger og vise sidens indhold korrekt. Fravælger du disse cookies, risikerer du, at siden ikke fungerer korrekt.

Vi bruger 3. parts cookies fra Google Analytics til at indsamle statistik over antal besøg og adfærd på hjemmesiden. Disse data bliver opsamlet hos Google. Du kan fravælge disse cookies ved at sige “Nej tak”.  Hvis du generelt helt vil undgå cookies fra Google Analytics på alle hjemmesider, kan du bruge dette værktøj.

Vi sætter også cookies fra YouTube og Vimeo. Disse cookies er nødvendige for at vise dig vores videoer.

Sletning/Blokering af cookies

Det er muligt at slette/blokere cookies. Se vejledning her.

Hvis du sletter eller blokerer cookies generelt på alle hjemmesider, skal du være opmærksom på, at annoncer kan blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at hjemmesider ikke fungerer optimalt og der vil være indhold, du ikke kan få adgang til. 

hhv-rallyplus.dk benytter sig ikke af annoncer.

Ændring af samtykke

Fortryder du dit samtykke til at sætte cookies, kan du nemt ændre dit valg ved at klikke på “Tilbagetræk samtykke til cookies” nederst på siden. 

Personoplysninger

Hvad er personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der kan henføres til dig.
Vi indsamler ikke persondata uden dit forudgående samtykke, f.eks. når du køber et abonnement, tilmelder dig vores infobrev eller sender os en besked, og ingen af de oplysninger, vi indsamler, er personfølsomme.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring

Vi gemmer dine oplysninger i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen og sletter dem, når de ikke længere er nødvendige for at opfylde dine ønsker og behov. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring, f.eks. 5 år for regnskab. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det og kun til databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder

Du har ret til at få udleveret dine data, så du kan se, hvad vi har registreret om dig. Du har også krav på, at vi ændrer dine data, hvis de skulle være behæftet med fejl. Hvis du ønsker det, kan du tilbagekalde det samtykke, du har givet os og få slettet alle dine data. Henvendelse herom skal ske skriftligt via mail til hanne@hadstenhundevenner.dk .
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Hadsten Hundevenner
c/o Hundehuset i Hadsten
Langskovvej 37
8370 Hadsten